Fresh Press portal
BIH Vijesti

NBL poručio Edini Isaković: “Objavite javni konkurs da svi vide, a ne u rubrici “O nama””

Oglas

Gradski odbor Nezavisne bosanskohercegovačke liste moli direktoricu Službe za zapošljavanje Tuzlanskog kantona, Edinu Isaković, da JAVNI OGLAS za popunu radnih mjesta u JU Služba za zapošljavanje TK Tuzla na neodređeno vrijeme, broj 01-30-1-497-2/20-1, koji je raspisan 30.10.2020 godine u dnevnim novinama “Oslobođenje”, objavi regularno bez skrivenih namjera na web stranici Službe za zapošljavanje TK, sa svim drugim Javnim oglasima za zapošljavanje, a ne sakriven u stavci Meni/O nama.

Da ne bude proforme radi, kako bi samo bila ispoštovana zakonska obaveza i zadovoljen rad ” po zakonu”, uz zahtjev da se rok predviđen za prijem dokumentacije računa od dana regularnog objavljivanja Javnog oglasa na web stranici.

Oglas

Ovo je nažalost samo jedan od primjera kako rade oni koji bi upravo svojim radom trebali biti primjer drugima kako izgleda proces zapošljavanja po zakonu, a ne proces “kupovine” glasova, uticaja i svega drugog dobro poznatog našim građanima, stoji u saopćenju za javnost Nezavisne bosanskohercegovačke stranke – Gradskog odbora za Tuzlu.

Na našoj internetskoj stranici koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više o politici o kolačićima i upravljanja postavkama kolačića pročitajtePrihvatamPročitaj više