Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Nedoumice o smrti Meše Efendića (24): Prijatelji tvrde – nije bio pozitivan!

Njegovi poznanici, prijatelji i porodica u nevjerici su dočekali vijest o njegovom preranom odlasku.

Informacija o smrti 24-godišnjeg mladića Mehmeda Meše Efendića potresla je juče građane BiH. Kako su mediji objavili, Efendić je postao dio crne Covid statistike.

Međutim, njegovi prijatelji na društvenim mrežama od juče dijele navodni nalaz PCR testa, koji je Efendić uradio 11. marta, a na kojem se vidi da je negativan na koronavirus. U prilog tome objavljuju i navodnu prepisku Meše Efendića sa prijateljem, u kojem ga Efendić obavještava da ima ‘užasnu upalu sinusa’, ali da mu je covid test negativan.

Podsjećamo da bh. ljekari sve češće izražavaju skepsu prema rezultatima PCR testova, te upozoravaju da im se pacijenti javljaju prekasno, jer neki dobiju i po dva negativna PCR testa, pa misle da ne moraju reagovati.

Mehmed Meša Efendić, koji je u Sarajevu juče izgubio bitku za život, bit će ukopan u četvrtak, 18. marta 2021. godine u 13 sati na mezarju Grličića Brdo.

Društvene mreže prepune su emotivnih oproštaja od mladog Mehmeda Efendića.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više