Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Nenad se objesio pred kućom bivše djevojke! Krenula na posao i pronašla ga kako visi o drvo!

Nenad N. (32) poslije raskida poslao SMS djevojci da pogleda kroz prozor, kada je izašla, vidjela ga kako visi na jasenu.

Nenad N. (32), zatvorski čuvar u Zabeli, izvršio je samoubistvo u blizini kuće bivše djevojke (25) u selu Prugovo kod Požarevca. Kako Kurir saznaje, nesretni čovjek se objesio o jasen, a sumnja se da su motiv samoubistva ljubavni problemi, piše “Kurir“.

Prema riječima našeg izvora, Nenad se sa djevojkom posvađao u nedjelju.

Jeziv prizor

“Nakon žučne rasprave odlučili su da raskinu. Međutim, Nenad je u noći između ponedjeljka i utorka, oko ponoći, došao kod nje i prijetio samoubistvom. Pričao joj je da će se objesiti” –objašnjava naš sagovornik.

On dodaje da je djevojka pokušala da ga smiri.

“Rekla mu je da ide kući i da će sutra razgovarati. Nije vjerovala da je bio u stanju to da uradi. U jednom trenutku poslao joj je poruku da pogleda kroz prozor. Ali ona na to nije obraćala pažnju. Da se nešto dogodilo, shvatila je tek kada je u utorak krenula na posao i vidjela njegov automobil. Nedaleko odatle pronašla je i njega obješenog” – rekao je naš dobro obavješten izvor.

Prestravljena djevojka počela je da vrišti, a ubrzo je izgubila svijest i pala. Njeni ukućani su ubrzo izjurili napolje i zatekli jeziv prizor.

“Ljekari su po dolasku mogli samo da konstatuju smrt Nenada N., dok je njegova bivša djevojka prevezena u bolnicu u stanju potpunog šoka” – dodaje naš izvor.

Porodica djevojke juče nije bila u stanju da bilo šta komentariše, a ni zaposleni u KPZ Zabela, gdje je samoubica radio, nisu htjeli ništa zvanično da govore.

Povukao se u sebe

“Danima je bio odsutan. Povukao se u sebe i ni sa kim nije razgovarao. On se jedno vrijeme zabavljao sa djevojkom koja je radila u sudu, koju je upoznao dok je sprovodio osuđenike u požarevački sud. Navodno je zbog nje ostavio ženu i dijete kako bi bio sa njom. U početku je bio veoma sretan zbog nove veze, ali vidite kako se to završilo. Mislim da se ubio zbog toga što ga je ostavila ili riješila da ga ostavi” – ispričao je medijima jedan poznanik Nenada N.

U Višem javnom tužilaštvu potvrdili su da je u pitanju bilo samoubistvo i da istraga neće biti pokrenuta.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više