Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Nestala dva čovjeka, policija moli za pomoć

Iz policijskih uprava Doboj i Prijedor pozivaju građane ukoliko imaju informacija o nestanku osoba sa fotografije, ili imaju korisna saznanja o njima da to prijave u najbližu policijsku stanicu ili pozivom na besplatni broj 122.

Iz PU Doboj kažu da je 6. oktobra prijavljeno da je Stojan Petković (79) nestao 5. okotobra oko 15 časova, te da je sitnije tjelesne građe, sijede kosije i usporenog hoda.

“Kada je posljednji put viđen na sebi je imao crni kaput, plavi džemper, bijelu košulju, samotne hlače zelene boje i crne cipele”, rekli su u dobojskoj policiji.

U PU Prijedor rekli da im je prijavljeno da je 3. okotobra Bore Rodić iz mjesta Gaćani kod Prijedora, se udaljio iz porodične kuće u nepoznatom pravcu.

Rodić je visok oko 170 centimetara, krupnije je građe i kratke sijede kose. Prilikom odlaska od kuće na sebi je imao donji dio trenerke tamno plave boje, duks majicu tamno plave boje i crne patike“, pojasnili su u policiji, prenosi “ATV“.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više