Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Nestala Izabela Tomić iz Banje Luke, potraga u toku

Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka tragaju za ženom iz Banje Luke, koja je nestala u srijedu u večernjim satima.

-Policijskoj upravi Banjaluka juče je prijavljeno da se 46-godišnjakinja 16. maja oko 19.30 sati udaljila iz porodične kuće iz ulice Ive Andrića, te da joj se nakon toga gubi svaki trag – navedeno je u saopćenju PU Banja Luka, prenosi “Avaz.ba“.

Odmah po zaprimljenoj prijavi, policijski službenici su započeli potragu sa ciljem pronalaska nestalog lica, a o navedenom obavješten je i dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

-Sa svim radnjama u skladu sa Uputstvom o potražnoj djelatnosti, policijski službenici će nastaviti dok se lice ne pronađe – stoji u saopćenju.

Prema objavama na društvenim mrežama, riječ je o Izabeli Tomić, koja je posljednji put viđena oko 20.30 preko puta parka Mladen Stojanović.

ja

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više