Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

NESVAKIDAŠNJA NESREĆA! Poginuo dok je gurao automobil da upali (FOTO)

U selu Kijevo kod Sanskog Mosta sinoć se dogodila nesreća u kojoj je poginuo Besim Sinanović iz sanskog naselja Mahala

Prema nezvaničnim saznanjima, Sinanović, po struci keramičar, radio je kobnog dana na jednoj vikendici u pomenutom selu.

Pri povratku kući, automobil mu nije mogao upaliti, te ga je pogurao niz strmi makadamski put pri čemu je izgubio kontrolu nad vozilom, prenosi portal Inmedia.ba.

Sinanović je automobil gurao upravljajući volanom izvana kroz otvoren prozor, što je u ovom slučaju bilo kobno.

Inercija je povukla automobil koji je udario u obližnju brinu, nakon čega se prevrnuo i prignječio nesretnog Sinanovića.

Pretpostavlja se kako je on duže vrijeme ležao pristisnut težinom vozila u nemogućnosti da se izvuče, sve dok nije naišla jedna mještanka te pozvala u pomoć ostale mještane.

Oni su uspjeli podigći atumobil i izvući unesrećenog, međutim za njega u tom trenutku već jebilo kasno, obzirom da su povrede grudnog koša i unutrašnjih organa bile smrtonosne.

PRATITE NAS! DRUŠTVENI SMO! FACEBOOK & TWITTER


Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više