Fresh Press portal
BIH Vijesti

Nezavisna bosanskohercegovačka lista otvorila novu kancelariju u Živinicama

Živinice
Dok se drugi razjedinjuju zbog svojih ličnih interesa, članovi Nezavisne bosanskohercegovačke liste se ujedinjuju sa željom da Bosna i Hercegovina krene velikim koracima naprijed u svim segmentima.
Edim Kadić, predsjednik Gradskog odbora Nezavisne bosanskohercegovačke liste Tuzla i samostalni vijećnik u GV Tuzla zajedno sa predsjednikom Nezavisne bosanskohercegovačke liste Ibrahimom Hadžibajrićem, članom predsjedništva NBL gospodinom Nerminom Pećancem, generalnim sekretarom NBL gospodinom Mirzom Batalovićem i članom Gradskog odbora NBL Tuzla gospodinom Seadom Hadžihrustićem posjetio članove i simpatizere Nezavisne bosanskohercegovačke liste u Živinicama i prisustvovao otvorenju nove kancelarije NBL koja se nalazi na području grada Živinice.
Kancelarijski prostor će biti dostupan svim članovima i simatizerima Nezavisne bosanskohercegovačke liste, koji će svojom energijom i dobrom voljom da rade na razvoju i unaprijeđenju ideja Nezavisve bosanskohercegovačke liste na području Živinica i Tuzlanskog kantona u cjelini.
2
Kancelarija će biti dostupna za pružanje svih informacija i obavještenja o aktivnostima, planiranim skupovima i drugim potrebnim podacima o radu stranke, a svi zaintersovani građani koji žele da slijede viziju i ideje Nezavisne bosanskohercegovačke liste mogu da posjete kancelariju i da se učlane. Zahvaljujući predsjedniku NBL i ostalim osnivačima, te članovima, Nezavisna bosanskohercegovačka lista postaje sve jača i snažnija u cijeloj BiH na putu ka pravdi, stabilnosti i održivosti.
3
Ovom prilikom želim da se u ime Gradskog odbora Nezavisne bosanskohercegovačke liste Tuzla i svoje lično ime zahvalim povjereniku NBL za grad Živinice gospodinu Esadu Kitiću i svim članovima NBL u Živinicama na srdačnom dočeku i zaželim im mnogo sreće u budućem radu i slijeđenju ideja Nezavisne bosanskohercegovačke liste.”, izjavio je Edim Kadić.

Na našoj internetskoj stranici koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više o politici o kolačićima i upravljanja postavkama kolačića pročitajtePrihvatamPročitaj više