Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Novinari: Mi bi da pitamo, naša oprema nema toliko baterije… Sebija: Ne može! A onda je…

U Amfiteatru Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu danas je organizirana press konferencija direktorice Sebije Izetbegović i direktora disciplina na kojoj su prezentirani rezultati rada u 2018. godini sa osvrtom na period od 2016. do 2019. godine. Podsjećamo Skupština KS nije usvojila Izvještaj o poslovanju KCUS-a za 2017. godinu, piše Patria.

 

Izlaganje direktorice Izetbegović trajalo je pola sata, a nakon što je završila, odbila je odgovarati na pitanja novinara prije nego izlaganje završe i direktori disciplina.

 

Nakon što su novinari upozorili da oprema kojom snimaju nema toliko baterije i da sve predugo traje, ponovo je zatraženo da direktorica Izetbegović prvo odgovori na pitanja novinara zbog čega su i došli u velikom broju. Ona je to ponovo odbila riječima: Ne može!

 

Novinari su kazali da im se statistički podaci mogu poslati u vidu saopćenja, ali je portparolka KCUS-a Muamera Šehić poručila novinarima da ako ne mogu čekati, mogu napustiti press konferenciju.

 

Novinarka agencije Patria to je i učinila. Uslijedilo je obraćanje drugih direktora disciplina.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više