Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

OBN TV DOMINIRA! Zvezde Granda najgledaniji show u regiji (FOTO)

Apsolutna dominacija Zvezda Granda se nastavlja, u subotu 29.10.2016. Zvezde Granda su bile apsolutno najgledaniji tv sadržaj u Bosni i Hercegovini ostvarivši AMR od 16,87% a SHR 36,42% ostavivši daleko ispod druge konkurentske programe

U drugi krug takmičenja prošli su: Stefan Arsenijević Arsa, Kristina Jovanović, Ahmed Dadi Redžić, Jetiš Hadija, Maja Đorđević, Oliver Aleksovski, Denis Musai i Nejra Prošić.

Na veleljepnu scenu Granda i ove subote stižu mlade muzičke nade s namjerom da je osvoje i postanu nove Zvezde Granda. Gledaoce OBN TV 05.11.2016. od 20:00h očekuje sjajna zabava a za to će biti zaduženi fenomenalni kandidati i naravno stručni žiri.

Djevojke i mladiće, nove Grandove uzdanice ocjenjivaće i komentarisaće “nezgodni i okrutni” žiri u sastavu: Ana Bekuta, Marija Šerifovic, Jelena Karleuša, Viki Miljković, Aca Lukas i Dragan Stojković Bosanac.

U subotu će da sijevaju varnice na relaciji tajanstveni i glavni žiri. Gledaoci će imati priliku vidjeti i kandidata koji je svojim opuštenim ponašanjem prošle godine osvojio simpatije gledalaca ali i stručnog žirija. Sukob Saše Popovića i Jelene Karleuše! Žustra rasprava će se voditi oko mrtvih životinja i masnih harmonikaša.

OBN TV

Aca Lukas će uputiti prijedlog da se počnu organizovati veganski vašari! Ali i još mnogo toga tako da pravo mjesto za smijeh do suza, praznik za uši su Zvezde Granda u subotu od 20:00h na OBN TV.


Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više