Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Očajna mama ne može vjerovati što joj je ubilo sina, pa pokušava javnosti otvoriti oči

“Roditelji, morate znati koje su posljedice i čime se sve današnja mladež bavi”

“IMAO je tek 22 godine. Pred njim je bio cijeli život. Ne mogu vjerovati da je umro, ne mogu prihvatiti da je na takav način izgubio svoj mladi život”, očajna je mama pokojnog Michaela Kenta, Kanađanina koji je u ožujku ove godine umro od predoziranja fentanylom – opojnom otopinom za injekcije koja je, kako prenose mediji, 50 – 100 puta jača od heroina, a dodatan je problem to što se jako teško može pravilno dozirati, osim ako njime barataju medicinski stručnjaci, odnosno anesteziolozi.

No mlađarija je u tom lijeku pronašla novi i totalno opasan način zabave te samo u Alberti, izjavili su to dužnosnici Calgary Police Departmenta, dnevno od njega umre troje-četvero mladih ljudi. Sve su to mladi ljudi koji se uspiju dokopati ovog lijeka, unatoč tome što se ne može jednostavno dobiti na recept.

Mama ovog mladića stoga je s pravom uplašena i ogorčena, a znajući kako je to kad roditelj izgubi dijete, sada pokušava na sve načine upozoriti roditelje na gluposti kojima se mladež danas bavi.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10207136897735863&set=a.4277958442240.1073741825.1684624367&type=3

Ne apelira samo na roditelje u Kanadi, već i šire jer se fentanyl u bolnicama koristi vjerojatno u cijelom svijetu. Naravno, pod strogom paskom stručnjaka koji jedini znaju pravilno ga dozirati, kako ne bi došlo do opasnih posljedica.

Ali mladež to ne zna pa zbog tek malo veće doze odlaze doslovno u smrt, kao što se dogodilo i Michaelu, čija mama Sherri vjeruje da se njen sin nije drogirao, nego da je jednostavno taj put pogriješio.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10207003003428589&set=a.1307844191240.35844.1684624367&type=3

Kako je načula kasnije, Michaela je opsjedao jedan lik nudeći mu drogu koja je bolja od heroina, a on tada nije uzeo ništa, ali sljedeći dan se valjda predomislio. Zajedno su otišli u toalet u nekoj trgovini, a kada je taj čovjek vidio Michaelovu reakciju, odmah je pobjegao i tek nakon 20-ak minuta shvatio da je možda ubio Michaela. Vratio se do toaleta i tamo ga našao bez svijesti, s plavim usnicama. Pozvao je hitnu, no nažalost bilo je prekasno – Michael je pao u komu i tjedan dana nakon toga umro je od srčanog zastoja.

Mama Sherri bila je neutješna i ne može se pomiriti s tom kobnom greškom koja joj je uzela sina. I sada apelira na sve koji je čuju: “U Kanadi se događa prava epidemija zloupotrebe ovog lijeka isvaki dan u nekom većem gradu mladi umiru od njega. Tome moramo stati na kraj. Roditelji, morate znati koje su posljedice i čime se sve današnja mladež bavi.”

PRATITE NAS! DRUŠTVENI SMO! FACEBOOK & TWITTER


Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više