Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Odgajateljica ugrizla 11-mjesečno dijete

Odgajateljica u jednom dječjem vrtiću u Oklahomi je uhićena nakon što je ugrizla 11-mjesečno dijete.

33-godišnja Ashley Estes je optužena za ozljeđivanje djeteta kako bi ga “naučila pameti jer je ugrizao vršnjaka”, izvještava KUTL.

Ugrizla je dijete kako bi mu dala do znanja da je to bolno. Podignula ga je i ugrizla za ruku”, izjavio je policajac Jim Warring za Fox 23.

Dječaku se na mjestu ugriza pojavila modrica koju je njegova majka koja također radi u vrtiću odmah uočila. Nije dugo razmišljala prije nego što je nazvala policiju.

Nakon toga je došla u postaju i prijavila odgajateljicu. Odmah smo kontaktirali druge odgajatelje i provjerili postoje li svjedoci”, dodao je Warring.

Estes je odmah uhićena i optužena za zlostavljanje djeteta. Određena joj je jamčevina u iznosu od 10 tisuća dolara, a iz vrtića nisu htjeli komentirati slučaj, osim što su potvrdili da odgajateljica više nije njihova zaposlenica, piše “Index“.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više