Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Opasne poruke Milana Tegeltije nakon izbora u Nikšiću: Srbi znaju praviti države

Bivši predsjednik VSTV-a Bosne i Hercegovine, a danas savjetnik člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, Milan Tegeltija, uputio je veoma opasne poruke nakon održanih izbora u Crnoj Gori, odnosno u Nikšiću.

“Pored pobjede, koja nije nila upitna, bitno je znati da su izbori u Nikšiću (drugom gradu po veličini u CG) bili svojevrsni popis stanovništva, iz kojeg je vodljivo da u Nikšiću živi oko 52,4% srba i 47,6 % svih ostalih. A kažu da je Nikšić ogledalo cijele Crne Gore”, poručio je Tegeltija.

Njegovi komentari izbornih rezultata u Nikšiću odnose se i na našu zemlju.

„Srbi su najveći narod na zapadnom Balkanu i izuzetno državotvoran narod. Srbi znaju praviti države, napravili su ih baš mnogo kroz istoriju. Zato ne treba potcjenjivati i olako odbacivati srpski poziv za unutrašnji dogovor u BIH. Kad ga odbacite i neprihvatite šta je alternativa?“, poručio je savjetnik Milorada Dodika.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više