Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Otac osumnjičen da je silovao sina, užas kroz koji je dijete prolazilo slučajno otkrio pedijatar

Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici, podiglo je optužnicu protiv Marka K. (31) iz Sremske Mitrovice, kojem se na teret stavlja krivično djelo obljuba nad djetetom.

Potvrđeno je ovo Novostima u Višem sudu u ovom gradu, gdje je optužnica dostavljena na provjeru.

Otkad je uhapšen, u oktobru prošle godine, osumnjičeni otac nalazi se u pritvorskoj jedinici Kazneno-popravnog zatvora i njemu je produžen pritvor do 20. maja.

Cijeli slučaj je “isplivao” u javnost kada je, i ne sluteći šta će čuti u ljekarskoj ordinaciji, pradeda Đ. J. (71) doveo dječaka na pregled zbog zdravstvenih problema. Tada je mališan u razgovoru sa doktorom, žaleći se na bolove između ostalog i rekao da spava sa tatom i da ga on često dodiruje po intimnim dijelovima tijela.

– Pedijatar je odmah pozvao policiju, a istog trenutka o svemu je bio obavješten i Centar za socijalni rad, koji je preduzeo određene mjere – kaže izvor iz istrage, koji ističe da u ovoj porodici ranije nije bilo nikakvih prijava nasilja.

Kako Novosti saznaju, Marko je u svojoj izjavi pred policijom i sudijom, negirao optužbe koje mu se stavljaju na teret. On je rekao da je brižan otac i da nikada ne bi povrijedio svoje djete.

Prema nezvaničnim informacijama, dječak je živeo u odvojenoj sobi sa ocem, dok mu je majka, prema priči komšija, bila na radu u Italiji.

– Kada se to desilo, dječakova majka je odmah stigla u Sremsku Mitrovicu. Sada ne viđamo ni nju ni dijete. Da li ga je odvela sa njom preko ili su se preselili u neki drugi grad, ne znam – kaže jedna od komšinica iz ulice gdje je Marko živio sa sinom i djedom njegove supruge.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više