Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Ova objava na Facebooku ima više od milion pregleda, a ono što prikazuje ostavlja u suzama

Zapitamo li se ikada u životu koliko su roditelji učinili stvari za nas tokom svog života? Ponekad im ne bismo ni mogli uzvratiti sve to i da imamo priliku i vremena, a većina i ne mari za tim kada roditelji ostare

Ipak, postoje oni koji ne zaboravljaju roditelje i u najtežim trenucima. Stoga se trude svim silama omogućiti im koliko toliko sretne trenutke, pa čak i u dubokoj starosti.

Ovaj čovjek iz Tajvana je toliko posvećen svojoj majci da jednostavno ne može proći neprimjećeno. Ovaj post je na Facebooku imao čak milijun pregleda, a fotografirano je u bolnici u Tajvanu.

On je zapravo hrani, jer to ne može sama, a ljudi su komentirali da je to predivna gesta i da joj time vraća za isto što je radili za njega dok je bio dijete. Divno, zar ne?


Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više