Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Ovo je lice ubice koji je juče na smrt izbo prijatelja Fikreta Durakovića!

 Ubijeni Fikret Duraković držao je štand na Maloj pijaci u tuzlanskom naselju Bulevar, gdje prodavao cigarete. S njim je radio i Semir Muratović (38), s kojim se sukobio zbog novčanih razmirica.

Semir Muratović (38) koji je ubio Fikreta Durakovića
Semir Muratović (38) koji je ubio Fikreta Durakovića

Prema riječima komšija i radnika na pijaci, Semir je, kako je kasnije ispričao i policiji, u tuči dva puta nožem ubo Durakovića, nedaleko od jedne od pijačnih kapija.

Ranjeni Duraković se potom udaljio sa tog mjesta, a očevici kažu da je, u stanju šoka, krenuo kući jer je živio u obližnoj zgradi. Međutim, nedaleko od svoje zgrade je pao i ostao ležati. Tu ga je pronašla Hitna pomoć i prebačen je na Univerzitetski klinički centar Tuzla.

Fikret Duraković

Prema informacijama iz MUP-a Tuzlanskog kantona, ranjeni Fikret Duraković preminuo je na UKC-u sat vremena nakon incidenta.

Onim što se desilo između dvojice radnika s pijace šokirani su svi oni s kojima smo razgovarali. Kažu da su ubijeni muškarac i ubica bili dobri prijatelji, da su se često družili, a neki čak tvrde da je Semir živio u kući Fikreta Durakovića, koja se nalazi u tuzlanskom naselju Ši Selo.

Prijatelj, sportista, čovjek.

Osumnjičeni za ubistvo se predao policiji desetak minuta nakon incidenta.

Izvor: Fresh Press.info

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više