Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Ovo je snaha koju je svekar ubio zbog ručka! Novi detalji zločina koji je šokirao region

Neđeljko Popadić (67) iz Sitneša kod Srpca hicima iz pištolja ubio je svoju snaju Ilijanu Popadić (41), majku dvoje dece, a potom se sam prijavio policiji! Zločin se dogodio u nedjelju oko 20 časova u njihovoj porodičnoj kući u Sitnešima.

Kako saznaju Novosti, Popadić je i ranije znao da pokazuje netrpeljivost prema snaji, što je u nedjelju uveče kulminiralo. Bili su sami u kući kada je došlo do svađe tokom koje je Neđeljko uzeo pištolj i na hodniku kuće ispalio tri hica u snaju.

Nakon ubistva Neđeljko je sam došao da se prijavi u PS Srbac, a sa sobom je donio i pištolj iz kojeg je pucao. Dežurnom policajcu je rekao da je pucao u snaju, i da ne zna da li je još živa, iako joj je u grudi ispalio tri metka” – pojašnjava izvor blizak istrazi.

Kćerki je rekao da su se njena majka i djed posvađali i da ju je on navodno udario. Kćerka je bila u gradu i odmah je krenula kući. Kada je stigla, zatekla je šokantan prizor – ubijenu majku kako leži na podu u hodniku kuće. Tek kasnije su stigli policija i Hitna pomoć” – priča dobro upućeni izvor.

Od porodice se saznaje da je neposredno prije zločina Ilijana telefonom pričala sa svojim suprugom Dragom, koji živi i radi u Njemačkoj. Vidjevši da nešto nije u redu i da mu se supruga svađa sa ocem, on je pozvao kćerku da ode do kuće da vidi šta se dešava, prenose “Novosti.rs.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više