Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Ovog se Dodik bojao – Draško Stanivuković odnio još jednu veliku pobjedu

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković, ohrabren reakcijama građana na jučerašnjim mirnim demonstracijama, poslao je novu poruku svojim sugrađanima.

„Kako je lijepo izaći pred svoj narod i dobiti ovoliku podršku. Ovdje ste uvijek dobrodošli, ovo je vaša gradska uprava i vaš grad.

Od ovakve podrške oduzima dah, a stiže još veća motivacija!

Glavu gore, narode, dolaze bolja vremena. Vjerujem!

Zahvalan sam Bogu i ljudima na ovoj podršci, snazi i energiji koju mi dajete! Za ovo se živi“, poruke su koje je kasno sinoć na društvenim mrežama gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković poslao građanima tog grada.Podsjetimo, okupljeni građani Banje Luke jučer su se nakon protesta ispred Palate predsjednika Republike Srpske, gdje su tražili da im se obrati predsjednica tog bh. entiteta Željka Cvijanović, okrenuli prema Skupštini grada Banja Luka.

Prisutnima se obratio gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković, koji je dočekan ovacijama i gromoglasnim aplauzom.Lijepo vas je vidjeti ljudi, ovdje svaki put možete doći, ovo je vaš grad. Ja svom narodu šaljem srce i dušu. Tamo su lopovi, a ovdje su došli pošteni”, poručuje gradonačelnik Stanivuković okupljenima te dodaje da će uvijek imati obraza da izađe pred svoj narod, piše Slobodnabosna

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više