Fresh Press portal
BIH Čaršija Vijesti

Pannonica Tuzla: Akcija sezonskih ulaznica do kraja marta

Prodaje sezonskih ulaznica po akcijskim cijenama za kompleks slanih jezera Panonika u Tuzli nastavlja se i u toku mjeseca marta.

Sezonske ulaznice se mogu kupiti u upravnoj zgradi Panonike u kompleksu jezera svakim radnim danom u periodu 11:00-17:00 sati i subotom od 12:00-15:00 sati.

Obzirom da nam je cilj da što veći broj građana Tuzle koji posjećuju Panonska jezera tokom ljetnog perioda nabavi sezonsku ulaznicu po vrlo povoljnim cijenama, prodaja sezonskih ulaznica po akcijskim cijenama traje do subote 30.03.2019.godine, po slijedećem modelu:

Djeca do 2 godine starosti imaju besplatan ulaz.

Sezonske ulaznice vrijede i u slučaju ranijeg početka ili kasnijeg završetka sezone koja službeno traje od 1.6.2019. – 31.8.2019.godine.

U protekla dva mjeseca trajanja prodaje po izuzetno povoljnim cijenama, preko 4.000 građana Tuzle i okolnih mjesta su kupili svoje sezonske ulaznice koje će im omogućiti znatne uštede i mogućnost neograničenog broja dnevnih ulaza na kompleks slanih jezera bez čekanja u redovima.

Prilikom kupovine ulaznice, potrebno je donijeti sljedeće dokumente: penzioneri- ličnu kartu i zadnji ček od penzije, a drugi korisnici povlaštenih kategorija ličnu kartu i potvrdu pripadajućeg udruženja, dok studenti trebaju predočiti svoj index, odnosno đaci-đačku knjižicu ili pasoš.

Pozivamo građane Tuzle i okolnih mjesta koji namjeravaju posjećivati Panoniku predstojećeg ljeta, da tokom marta mjeseca kupe svoje sezonske ulaznice još uvijek po izuzetno povoljnim uslovima u odnosu na cijene tokom sezone te izbjegnu dodatne troškove kupovinom dnevnih ulaznica tokom ljeta, za koje se nadamo da će biti dugo i toplo.

Povezani članci

Znatne uštede za posjetitelje: Pannonica najavila početak prodaje sezonskih ulaznica

E.H

Otvorena sezona klizanja u Tuzli

E.H

“Ne ide mi se u Budvu, ostao bih u Tuzli” – Panonska jezera posjetilo preko 300.000 ljudi

E.H

Na našoj internetskoj stranici koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više o politici o kolačićima i upravljanja postavkama kolačića pročitajtePrihvatamPročitaj više