Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Pavle se zaljubio u vaspitačicu njegovog djeteta – Planirao se razvesti od supruge, ostaviti djecu i započeti novi život

Ljubavna drama završila se juče ujutro tragedijom kada je pripadnik novosadskog odreda žandarmerije Pavle Rakonjac (31) iz Stare Pazove ručnom bombom u automobilu marke opel vektra raznio sebe i svoju ljubavnicu Marinu Petković (28) iz Nove Pazove.

Nesreća se dogodila na Vojnom putu između Batajnice i Nove Pazove, uz samu ogradu vojnog aerodroma “Milenko Pavlović” u Novoj Pazovi. Sumnja se da su motivi ove tragedije ljubavni problem.

Rakonjac je bio u ljubavnoj vezi sa Marinom, pa se pretpostavlja da je došlo do nekih razmirica koje su dovele do ove tragedije. Naime, Pavle je oženjen i otac dvoje djece, a djevojka mu je očigledno bila ljubavnica” – priča izvor upoznat sa ovim slučajem.

Mladi policajac je iz Stare Pazove, gdje je i živio sa suprugom i djecom, a radio je u novosadskom odredu žandarmerije. Prema saznanjima do kojih je došao Srpski telegraf, Marina je radila kao vaspitačica u staropazovačkom vrtiću i bila je vaspitač Pavlovom djetetu.

Tako su se i upoznali i započeli ljubavnu vezu. Bio je zaljubljen u Marinu i planirao je da se razvede i počne život sa svojom ljubavnicom, koja je nedavno raskinula dugogodišnju vezu sa svojim dečkom. Očigledno je došlo do nekih nesporazuma kada se odlučio na ovako surov potez” – priča mladić koji je poznavao Pavla.

Vozilo sa tijelima pronašla je policijska patrola juče poslije devet časova.

Automobil je bio sa oštećenom karoserijom. A kada su policajci prišli bliže, prizor je bio jeziv. Tijelo muškarca na vozačevom i žene na suvozačevom mjestu bili su raznijeti. Pretpostavlja se da je Pavle isplanirao ovaj zločin čim je izabrao ovako zabačen put” – dodaje izvor blizak policiji.

Inače, Rakonjac je u žandarmeriju prešao prije oko godinu dana, a prije toga je radio u interventnoj ekipi u Policijskoj stanici Stara Pazova.

On vodi porijeklo iz Crne Gore, a njegov stric bio je Rade Rakonjac, blizak prijatelj i kum pokojnog Željka Ražnatovića Arkana. Rakonjac je bio i pukovnik Arkanove Srpske dobrovoljačke garde i njegov tjelohranitelj. Rijetko se pojavljivao u javnosti. Hapšen je tokom policijske akcije “Sablja”. Njegovo ime spominje se u “Plavoj” i u “Bijeloj knjizi” o kriminalnim klanovima crnogorske i srpske policije. Zvanično, Rakonjac nikada nije osuđivan” – priča dobro obaviješten izvor.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više