Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Peđa izašao da pomogne povrijeđenima, a onda ga udario kamion i bacio na šleper…

Peđa Antonijević (31) iz Pirota (Srbija) poginuo je u stravičnom lančanom sudaru na auto-putu Niš-Beograd u utorak.

Naime, Antonijević, koji je vozio kamion, izašao je iz svog vozila kako bi pomogao povrijeđenima u udesu, ali je u tom momentu kamion naletio na njega i bacio ga na šleper.

Nesretni mladić ostao je prikliješten između dva teretnjaka i preminuo je. On je, kako se saznaje, bio zaposlen u firmi “Dini trejd” iz sela Krupac kod Pirota.

Antonijević je s porodicom stanovao u Velikom Selu kod Pirota, a predsjednica mjesne zajednice Milja Đorđević za mladića je imala samo riječi hvale.

Ostavio je iza sebe trogodišnjeg sina, suprugu, brata i neutješne roditelje. Peđini roditelji su primaoci socijalne pomoći, ali on je bio vrijedan. Radio je u ribnjaku, sam je napravio štalicu i čuvao je koze” – rekla je Đorđevićeva za medije. Mještani Velikog Sela pričaju da je Antonijević kobnog dana krenuo za Beograd.

Magla kao zid

Kretao sam se iz pravca Niša, vozio sam normalnom brzinom. Bila je sumaglica, a kad sam prošao Moravu – zid. Ništa nisam vidio, tolika je magla bila. Počeo sam odmah da kočim. Sustigao sam kamion ispred sebe. Uspio sam da stanem i izađem, ali tada su vozila počela da se udaraju. Odjednom sam u kolima pored sebe vidio mrtvu ženu, a uz nju je bilo dvoje djece. Čulo se vrištanje i plač” – posvjedočio je jedan vozač.

Podsjetimo, Srbiju potresa stravična tragedija – u utorak na auto-putu Beograd-Niš, poginulo je 8 osoba, dok je u odvojenom udesu, u večernjim satima, još 4 osobe izgubile život, piše “Kurir“.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više