Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Pedofila snimile nadzorne kamere: Uznemiravao djevojčice u haustoru pored lifta

Žene i djeca najčešće su žrtve seksualnog zlostavljanja. Događa se sada, svake dvije minute! To je prosječno vrijeme u kojem policija u EU zaprimi prijavu o seksualnom prijestupu zbog čega kao društvo moramo imati nultu stopu tolerancije na takva ponašanja.

Nije normalno da iko mora strahovati za sebe dok hoda ulicom ili ulazi u haustor što je trenutno slučaj u Beogradu gdje već danima vreba seksualni manijak koji dočekuje djevojčice ispred haustora, javlja Dnevno.hr.

U Beogradskom kvartu Cerak danima je vrebao manijak koji je seksualno zlostavljao djevojčice. Čekao bi ih sakriven ispred ulaza, a kada bi se približile ulazio je za njima skinutih hlača držeći se za spolovilo.

Njegove napade snimile su nadzorne kamere.

Uznemirujuće snimke već danima kruže internetom i svjedoče hororu i strahu koji su žrtve vrlo vjerojatno osjećale.

Djevojka je ušla u haustor, a odmah za njom je pokušao ući i seksualni manijak. Na sreću, vrata su se zatvorila, a djevojka se prepala otrčavši dalje. Poremećeni individualac držao se i ovog puta za spolovilo. Pokušao je ući u prostoriju, ali nije mu uspjelo. Djevojka je pobjegla stepenicama.

Druge djevojke nisu bile te sreće. Nadzorna kamera zabilježila je kako djevojka ulazi u zgradu. Manijak ulazi za njom i prolazi pored nje, nestaje u mraku haustora. Ona ulazi u lift, a manijak iz mraka izlazi i dolazi na vrata lifta. Snimka je zaista jeziva.

Seksualni predator nakon napada je pokušao otkinuti nadzorne kamere misleći da će to uništiti i snimke.

Muškarac je priveden 15. marta pod sumnjom da je spolno uznemirivao dvije djevojčice u ulazima zgrada na Voždovcu i Ceraku u Beogradu, ali pušten je na slobodu jer ga djevojčice nisu prepoznale kao izvršitelja kaznenog djela.

Na prepoznavanju je bilo nekoliko muškaraca, ali djevojčice od 11 do 13 godina nisu prepoznale baš njega kao napasnika zbog čega je pušten na slobodu.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više