Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Pogledajte kako izgleda Pelješki most iz zraka

Hrvatske ceste na svom kanalu na YouTubeu objavile su snimku Pelješkog mosta iz zraka.

Podsjetimo, radovi na budućem mostu ušli su u novu fazu sredinom veljače kad je konstrukcija mosta spojena s kopnom, a što radovi odmiču dalje, naziru se sve veće konture mosta koji će povezati teritorij Republike Hrvatske.

To je važan korak u izgradnji Pelješkog mosta za koji očekujemo da bude spojen do kraja godine, a dovršetak svih pristupnih cesta očekujemo do lipnja 2022., najavio je hrvatski premijer Andrej Plenković pri posjeti gradilištu 15. veljače.

Predsjednik Uprave Hrvatskih cesta Josip Škorić izvijestio je da radovi napreduju dobro te da je fizičko spajanje dviju obala Pelješkim mostom predviđeno do kraja godine, odnosno u studenom, a opremanje mosta trebalo bi potrajati do polovice siječnja 2022. godine.

Impresivne kadrove s gradilišta na Pelješkom mostu, pogledajte u videu Hrvatskih cesta.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više