Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Pogrebnik krao vijence sa grobova, pa ih preprodavao

Pogrebnik koji je, u više navrata, sa groblja u Petrovcu na Mlavi krao vijence i potom ih preprodavao u svojoj pogrebnoj radnji, konačno je dolijao.

Policija je protiv Milomira I. (60) podnijela krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu zbog sumnje da je izvršio krivično djelo krađe, prenosi Tpknews.

Petrovački pogrebnik Milomir I. je sa groblja u Šetonju i Tabanovcu odnosio vijence koje je kasnije preprodavao u svojoj pogrebnoj radnji u Petrovcu na Mlavi.

Lopov je otkriven po prijavi građanina koji je mobilnim telefonom snimio Milomira I. dok je krao vijence sa grobova.

Inače, ovaj petrovački lopov pogrebnik je policiji i te kako poznat. U avgustu 2020. godine, Milomir I. je svom konkurentu, vlasniku pogrebnog preduzeća, ukrao opremu za skladištenje tijela preminulih.

Takođe, istog meseca prošle godine prije krađe hladnjače svom konkurentu, Milomir I. je u naselju Ćovdin, za vrijeme svađe zbog nerješenog sudskog spora sa komšijom, pokazivao polni organ i komšinici i njegovom komšiji.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više