Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Policajac u Trebinju zaustavio turiste iz Rusije: “Ne, ovo nije Bosna, ovo je Republika Srpska”

Dvojica mladića iz Rusije posjetili su Bosnu i Hercegovinu, odnosno Trebinje krajem februara ove godine.

Jedan od spomenutih mladića je na svom Youtube kanalu, u opisu snimka posjete Trebinju, napisao da su se suočili sa separatističkim osjećajima u Republici Srpskoj.

Nakon Dubrovnika (Hrvatska), automobilom smo se prevezli u Bosnu i Hercegovinu u grad Trebinje. Prošetali smo malim ugodnim gradićem. Grad je odličan, možete prošetati. A suočeni i sa separatističkim osjećajima u Republici Srpskoj (BiH) pokazalo se vrlo informativno putovanje”.

Naime, kako možemo i čuti na video snimku, mladi Rus je u razgovoru sa policajcem Republike Srpske rekao da je sve u redu sa autom te da je Bosna lijepa država.

Na tu njegovu konstataciju policajac je rekao: “Ne Bosna – Republika Srpska” te pokušao opravdati svoju gupost još većom.

Poslušajte u video snimku…

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više