Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Političari otkrili zašto nije izabran Bogić Bogićević za gradonačelnika Sarajeva

Šokantna javna priznanja kupovine, trgovine, nemoralnih ponuda. Čengić: Evo kome je šta nuđeno! Javno su proklizali Jasmin Skorupan i Seid Škaljić, a obećali su da neće! Ovo je spisak ljudi s kojima je Skaka obavio razgovore i davao im ponude!

Zvao je svakog živog, Bogić nije nikog nikad! Muamera Mekića je zvao i tražio da ne glasa, Elmedina Miladina su lomili više puta, Jasmina Skorupana su ucijenili, Seid Škaljić je tražio da bude u rukovodstvu Gradskog vijeća!

Amru su zvali također, neka ispriča! Marijani Hašimbegović su ponudili da bude dogradonačelnica! Imam i ponudu za Amela Logu, prazan papir su mu dali da upiše šta želi!

Čengić: Očekivao sam ovakvo pismo Bogićevića! Tri vijećnika iz Novog Grada i Starog Grada su srušili sve! 14 glasova je bilo za Ademovića, 12 za Srdića i dva su bila nevažeća! Javno su proklizali Jasmin Skorupan i Seid Škaljić, a obećali su da neće! Dobio sam poruku gdje mi je rečeno na koga da pazim, nisam vjerovao da je prava poruka, broj se odmah ugasio! Željko je bio kod Skake, nije glasao za Ademovića! Znali su kako ko glasa, šarali su se listići! Mislim da jedan SDP-ovac nije glasao, ali ne mogu garantovati, nemam dokaze!

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više