Fresh Press portal
BIH Vijesti

Porodica Dženana Memića ima molbu za sve nas: “Dođite u petak, mnogo je bitno”

Kantonalni sud u Sarajevu zaprimio je nalaz timskog vještačenja po vještacima saobraćajne struke u predmetu koji se vodi protiv Ljube i Bekrije Seferovića, a u slučaju smrti moga brata, Dženana Memića, potvrdila je Arijana Memić navode o kojima smo već pisali.

Naredno ročište na kojem će biti prezentiran nalaz i saslušani vještaci koji su radili vještačenje bit će održano 15. novembra.

Prilikom izrade nalaza vještaci su izlazili na lice mjesta u Veliku aleju gdje je u večernjim satima 8. februara 2016. godine Dženan Memić zadobio povrede pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima od kojih je preminuo 15. februara.

Vještacima saobraćajne struke pridružio se i vještak medicinske struke kako bi nalaz bio što detaljniji. Upravo ovaj nalaz dat će odgovore na brojna pitanja, ali i način stradanja moga brata, Dženana Memića.

Od samog početka tvrdimo da je Dženan ubijen, te da je Tužilaštvo KS sa tadašnjom glavnom tužiteljicom Dalidom Burzić diglo lažnu optužnicu za saobraćajnu nesreću. Postoje tu neki vrlo značajni detalji koji će šokirati javnost, da li će biti potvrđeni u ovom nalazu, to ćemo vidjeti, ali mi ćemo istrajati i to dokazati“, napisala je Arijana Memić.

Istovremeno su članovi porodice Dženana Memića pozvali sve, koji mogu, da dođu u petak, 15. novembra u 10 sati: “Prisustvujte ročištu, mnogo je bitno. Napominjem, da je obavezno imati kod sebe ličnu kartu. Također vas molim, da podijelite objavu, kako bi što više ljudi vidjelo.

Povezani članci

Na pomolu preokret, Muriz će otkrio sve: “Ponovo će se potvrditi da je Dženan ubijen…”

E.H

Obistinile se tvrdnje o šokantnim detaljima koje je najavio Muriz Memić: “Došlo mi je da povratim”

E.H

Memić glavnoj tužiteljici predao dokaze da je Dženan ubijen: Je li moje da istražujem ko je ubica ili to radi Tužilaštvo?!

E.H

Na našoj internetskoj stranici koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više o politici o kolačićima i upravljanja postavkama kolačića pročitajtePrihvatamPročitaj više