Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Porodični masakr: Preklao 14 članova porodice, među kojima i sedmero djece?!

Policija je danas objavila da se 35-godišnji Indijac objesio nakon što je nožem prerezao vrat svojim roditeljima i sedmero djece. Navodno je ubio ukupno 14 članova svoje porodice prije nego što je presudio sebi.

Napad se dogodio kad se u subotu navečer porodica okupila kod jednog člana u Thaneu, 32 kilometara od Mumbaija, prenosi Guardian .

-Napadač, Hasnin Anwar Warekar, se objesio nakon što je prerezao vrat svim ostalim članovima porodice, uključujući i vlastite roditelje- rekao je glasnogovornik policije Gajanan Laxman Kabdule.

Jedina osoba koja je preživjela napad je Warekarova sestra koja je prevezena u bolnicu nakon što su susjedi čuli urlike malo iza ponoći i pozvali policiju.

-Još uvijek nismo uspjeli popričati sa 21-godišnjom sestrom napadača, jedinom osobom koja je preživjela napad jer je duboko traumatizirana i u bolnici- rekao je Kabdule.

Lokalni mediji su izvjestili da je Warekar navodno prvo svima u hranu stavio sedative, a Indian Express piše da je muškarac napao žrtve tek nakon što su legli jer su svi navodno odlučili prespavati u istoj kući.

-Prvi dokazi sugerišu da je muškarac zaključao sva vrata i pobio članove porodice koji su već zaspali nožem koji smo pronašli kraj njegova tijela-rekao je policajac Ashutosh Dumbre. Kabdule nije mogao potvrditi jesu li žrtve uspavane sedativima jer se čekaju nalazi obdukcije, prenosi Jutarnji list.

Kako piše indijska novinska agencija Press Trust, svađa je navodno izbila zbog nekretnina, ali nisu otkrili ‘okidač’ za ovakvu tragediju.

-Još nismo došli do zaključaka niti nam je iko mogao objasniti zašto se ovo dogodilo. Hasnin je radio za privatnu firmu u Mumbaiju i nisu imali finansijskih problema ili svađa, nadamo se da će sestra rasvijetliti slučaj- rekao je Dumbre.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više