Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Povezao “juga” na tehnički, podletio pod kamion i na mjestu ostao mrtav

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros, oko sedam sati i 45 minuta, dogodila u Kikindi, na raskrsnici ulica Miloša velikog i Stevana Sremca, poginuo je Ljubiša R. (59) iz Novog Miloševa u opštini Novi Bečej.

On je izgubio život na licu mjesta, kada je vozeći automobil marke „jugo 45“ direktno udario u kamion marke „volvo“.

Uzrok ove teške nesreće, najvjerovatnije, je neustupanje prava prvenstva prolaza. Vozač automobila nije se zaustavio na znak „stop“, već je produžio pravo i direktno udario u kamion. Od siline udara vozač „juga“ poginuo je na licu mjesta”, potvrđeno je Novostima u kikindskoj policiji.

Vozač automobila išao je ulicom Miloša Velikog, iz pravca „Elektrodistribucije“ na Vašarištu ka centru grada, jer se vraćao iz servisa gdje je auto vozio na tehnički pregled. Očevici kažu da je prešao preko ležećeg policajca i direktno udario u kamion.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više