Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Presreo i pretukao Sarajliju Merseda Trbića: Policiji se predao načelnik Han Pijeska

Predao se načelnik Han Pijeska Slobodan Đurić u pratnji advokata. Đurić je osumnjičen za brutalni napad na Merseda Trbića, a nakon prijave policiji nalazio se u bjekstvu.

Radi se o krivičnom djelu teška tjelesna povreda i izlaganje opasnosti.

– Sinoć je oko 22 sata u Policijsku stanicu Vlasenica prijavio se osumnjičeni Đurić uz pratnju advokata. Nakon toga je lišen slobode i bit će obavljena kriminalistička obrada. Sve ostale mjere i radnje će izvršiti po nalogu postupajućeg tužioca – rekao je Miljan Bobar, portparol PU Zvornik.

U Policijsku stanicu Vlasenica Mersed Trbić iz Sarajeva prijavio je da ga je u mjestu Bajrin kamen, Vlasenica, NN lice sustiglo sa vozilom beogradskih registarskih oznaka, koje je potom udarilo u njegovo vozilo “renault”, izvuklo ga vani i udarcima rukama i nogama nanijelo teške tjelesne povrede.

Povrijeđenom je ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja Vlasenica, odakle je prevezen u bolnicu u Zvorniku, nakon čega je upućen u UKC Tuzla na dalje zbrinjavanje.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više