Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Prijatelji Davida Dragičevića otišli na skup podrške, profesorica im podijelila neopravdane: O njenoj izjavi sada svi bruje!

Facebook grupa “Pravda za Davida” iz dana u dan broji sve više članova koji pružaju podršku ocu Davoru u potrazi za pravdom.

Iako raste podrška, postoje i oni koji nemaju razumjevanja sa tešku sudbinu koja je zadesila mladića Davida, piše “Novi“.

Status koji je na ovoj grupi objavljen prije dva sata izazvao je velike reakcije i osudu javnosti.

Naime, prijateljica i školska kolegica nesretnog mladića objavila je status koji glasi:

“Danas smo na jednom času pitali profesoricu kako joj se sviđa to kako nam je drug nacrtao Davida ona nam je rekla “Pa nije mi nešto,nikako mi se ne sviđa”….Ista ta profesorica nam je upisala neopravdane kada smo otišli na Davidov trg da podignemo ruku za istinu…E pa draga profesorice,PRAVDA ZA DAVIDA!”

Ovaj post je za kratko vrijeme izazvao pregršt reakcija, ali i komentara osude za profesoricu. Ovo su neki od komentara ispod ove objave:

– Profesorica pala na ispitu ljudskosti
– Profesorica je vjerovatno u vodećoj stranci, svako se danas zove i profesor
– Samo hrabro djeco, ne odustajte, kaže vam jedna profesorica, odlično ste nacrtali
– Sigurno neki uhljeb od profesorice po stranačkoj liniji

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više