Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Bandić na meti kritika jer je primio nekadašnjeg Arkanovog saradnika

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić na meti je kritika pojedinih hrvatskih medija zbog činjenice što je danas primio Dragana Markovića Palmu , gradonačelnika Jagodine (Srbija).

Kako se navodi, Marković je poznat i po saradnji s ratnim zločincem Željkom Ražnatovićem Arkanom s kojim je 1993. osnovao Stranku srpskog jedinstva.

Marković je u Zagreb došao s ciljem promoviranja kulturne, ekonomske i sportske suradnje između Zagreba i Srbije, a nakon 45-minutnog sastanka poručio je kako će iduće akademske godine primiti na razmjenu pet zagrebačkih studenata.

“Želimo obnoviti odnose koji su postojali u vrijeme stare Jugoslavije i da se više nikad ne dešava da netko mora poginuti za svoju državu, nego da živi za svoju državu”, rekao je Marković.

Bandić je za Markovića rekao kako “svako ima svoj politički put i njega treba uvažavati” te da njih dvoje moraju rušiti “stereotipe i barijere u glavama”.

(Vijesti.ba)

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više