Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Fatalna Srpkinja ubija seksom!

Prijatelji pokojnog Davida Granta tvrde da je Dragana kriva za njegovu smrt i da je ona običan lovac na novac.

MALTA – Draganu Mihalković (45), porijeklom iz Srbije, koju je policija na Malti uhitila, pa pustila, zbog misteriozne smrti dvojice Britanaca koji su preminuli nakon burne noći provedene s njom, prijatelji pokojnika optužuju da je ubojica i klasičan lovac na novac.

 Naime, Dragana Mihalković uhićena je prošle srijede pošto je britanski umirovljenik Neville Ajers (78) nađen mrtav u njenom stanu nakon burne noći provedene s njom. Istraga je pokazala da je Ajers cijele noći pio s Mihalkovićevom u baru “Shaggy”.
Zanimljivo je i to da je i David Grant (68), koji je bio u vezi sa Srpkinjom, preminuo u njenom stanu u veljači ove godine.

Prva žrtva Dejvid Grant (levo) i druga žrtva Nevil Ajers

Platila jamčevinu

Policija je ispitala obje smrti i pošto nije ustanovljeno da su bile nasilne, Srpkinja je puštena na slobodu uz jamčevinu.

Međutim, prijatelji pokojnog Davida Granta uvjereni su da je Dragana monstrum koji je došao glave njihovom naivnom prijatelju. Wayne Boyd je na svom profilu na Facebooku iznio niz uvreda na račun fatalne Srpkinje i naglasio da je ona opasna žena koja vreba vremešne muškarce kako bi ih iskoristila.

– Ona je čudovište koje zaslužuje prezir. Uvukla je mog druga Davida Granta u svoj život, alkoholisao se s njim, provodila se, iscrpljivala ga dok ga na kraju nije ubila. Čuvajte se ove žene, ona je prljava životinja kojoj je mjesto u zatvoru – napisao je ozlojeđeni Boyd.

Prijatelji pokojnog Granta tvrde da je Dragana Mihalković na Malti poznata kao žena koja traži sponzora, dekicu s kojim će se opijati i provoditi. Kako navode, ona minimum tri godine unatrag vrbuje ljubavnike po Malti.

 Smucala se po barovima

– Smuca se po barovima u okolici Bugibe. Obilazi kasina i vucara se po gradu, često je viđam. Sjedi po kafićima, ćaska s ljudima i nabacuje im se. Ono što je među muškarcima žigolo, to je ona među ženama. Hodajuće zlo – nadovezao se jedan od prijatelja na Bojdov status.

blank

On je dodao da je netko čak i jučer ujutro vidio Draganu kako zavodi turiste na šetalištu u Bugibi.
– Izgleda da je brzo preboljela svog pokojnog dečka. Ona je baš hladnokrvna i bezočna prevarantica. Svi treba da se čuvaju ove žene – navode prijatelji Davida Granta.

Kako su poznanici fatalne Srpkinje i pokojnog Davida ispričali, Mihalkovićeva obilazi kafiće i klubove po malteškim dokovima, u kojima se okupljaju stariji muškarci.

– Tamo traži svoje žrtve, s kojima najprije pije alkohol, a nakon nekoliko čašica ih odvodi u svoj stan, gdje ih iscrpljuje seksom. Uglavnom bira umirovljenike za koje misli da imaju novca. Ne bi me čudilo da nađe nekog bogatog muškarca s Cipra da bi se udala za njega, uživala u izobilju i na kraju naslijedila njegovo nasljedstvo. Ona je prava kučka i debela krava – rekli su Grantovi prijatelji.


Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više