Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Kćerku fotografisao, pa je nudio prijateljima i poznanicima: Otac monstrum slao slike uz jezivu poruku…

Otac iz jednog mjesta na istoku Hrvatske, fotografisao je svoju kćerku, a onda slike slao svojim prijateljima i poznanicima, pa im nudio svoju kćerku.

 

Kako pišu hrvatski mediji, djevojčica je dijete razvedenih roditelja. Kada je tokom vikenda dolazila kod oca, on bi je fotografisao i fotografije je čuvao u računaru. Nakon toga je nudio kćerku na internetu.

 

Kada bi slao sliku svoju kćerke, uz nju bi se nalazila i poruka: “Ako je želiš, dogovorićemo se”.

 

Za sada je poznato da je otac u ranim četrdesetim godinama, a da njegova kćerka ima 15 godina. Sve se odvijalo u jednom mjestu na istoku Hrvatske.

 

Iz policije i Opštinskog državnog tužilaštva rekli su da rade na slučaju, koji je u međuvremenu preuzelo Županijsko državno tužilaštvo za mlade. Ali kako je riječ o osjetljivom predmetu u kojem je žrtva dijete, detalje ne žele niti smiju iznositi.

 

Otac i kćerka ne žive zajedno. Nakon rastave ona je ostala da živi kod majke, a ocu je dolazila vikendima ili tokom praznika.

 

(24sata.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više