Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Ko je bila Danijela, majka koja je ubila dijete i sebe u Beogradu: Njen fizički izgled brinuo je ljude…

Nakon informacije da su majka i dijete rano jutros nastradali u stravičnom požaru u stanu na Bežanijskoj Kosi u Beogradu, došlo je do stravičnog obrta.

 

Danijela je najprije presjekla vene sebi i kćerki, a potom je pred svjedocima nesretno dijete bacila sa četvrtog sprata. Zapalila je stan, vikala s terase, a potom i sama skočila u smrt, prenose mediji.

 

– Bacila je dijete s terase, govorila da su žene ugrožene, svašta je govorila o muškarcima. Komšija je pokušao odgovoriti od skoka, ali uzalud. Skočila je i ona, a dim sam vidio tek poslije – ispričao je jedan komšija.

 

Uzalud ju je jedan komšija molio da to ne čini, a priča se čak i da je neko potrčao uhvatiti dijete. Ali bilo je kasno. Kada se i sama bacila, ostala je živa, pričaju svjedoci, ali je ubrzo izdahnula i svoju tajnu će odnijeti u grob.

 

Kada je saznao strašne vijesti i vidio jezivi prizor, Danijelin muž je čupao kosu s glave i morali su ga odvesti ljekaru.

 

Ostatak teksta i fotografije pronađite ovdje

 

(Alo, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više