Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Ko je nova prva dama Hrvatske: Ljubav između Sanje i Zorana planula je u novogodišnjoj noći 1991., a uvijek je podupirala…

Liječnica Sanja Musić Milanović rijetko istupa u javnosti, a i tada gotovo u pravilu kada se radi o temama vezanima za javno zdravstvo – piše Jutarnji.hr.

 

Ipak, uvijek je podupirala političke ambicije svog supruga, novoizabranog predsjednika Republike Zorana Milanovića. Ljubav između njih dvoje počela je u novogodišnjoj noći 1991. godine.

 

Kako je Milanović ispričao, bila je to ljubav na prvi pogled, a tjedan dana poslije postali su par. Na prvo zajedničko ljetovanje otišli su novcem koji je zaradio prodajući usisavače po kućama. Vjenčali su se 1994. i imaju dva sina – Antu Jakova i Marka.

Kada su se preselili u Belgiju, titulu magistrice medicinskih znanosti stekla je 1999. godine na Université Libre de Bruxelles, a učila je epidemiologiju, javno zdravstvo i biostatistiku.

 

Doktorirala je poslije jedanaest godina u Zagrebu na temu debljine odraslih u Hrvatskoj, što je glavno područje njezina rada.

 

Ostatak teksta i fotografije pronađite ovdje

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više