Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Nikšić: Baklje, vatromet, povici “Mile lopove” i “Kosovo je srce Srbije”

U Nikšiću, u Crnoj Gori, održani su lokalni izbori. Birališta su zatvorena u 20:00 sati, a odazvalo se 80.5 posto građana prema podacima OIK-a.

 

Iako su lideri svih lista pozvali građane da slave u svojim domovima, pristalice stranaka okupljenih oko DF-a su slavile na ulicama, uz baklje, vatromet i povike.

 

“Mile lopove” i “Kosovo je srce Srbije” odjekivali su ulicama ovog grada, a ulicama Nikšića se voze u kolonama automobila, javlja reporter Nove BH, Vlado Marić.

 

 

Na terenu je i veliki broj policajaca.

U Nikšiću su se danas održali lokalni izbori na kojima je pravo glasa imalo 58.833 birača, a glasalo se na 138 biračkih mjesta.

 

Na izborima su učestvovali koaliciona lista “Evropski tim za Nikšić”, Narodni pokret – “Za vaskrsenje Nikšića”, Socijaldemokratska partija Crne Gore “Srcem za Nikšić”, “Za budućnost Nikšića”, Koalicija Crno na bijelo – “Može Nikšić” i Demokrate “Mir je naša nacija – Zaokruži slobodu”.

Kako izgledaju ulice Nikšića pogledajte u tvitovima.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više