Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Oteo djevojčicu i cijelu noć je silovao

Draganu B. (27) iz Aleksinca u Srbiji određen je pritvor do 30 dana zbog sumnje da je silovao četrnaestogodišnju djevojčicu M.T. iz sela Prćilovice. Kako za “Blic” kažu roditelji djevojčice, Dragan je M.T. upoznao na vašaru u Aleksincu u julu i tada je na silu primorao da ode kod njega kući kako bi se navodno udala za njega.

Pedofil je maloletnicu držao do jutra koja je uspela da pobjegne tek kada je on zaspao. Roditelji djevojčice istraumirani su zbog situacije koje je zadesila njihovu porodicu, ali zbog straha da će se nasilnik osvetiti zbog prijave, oni ipak sami neće pokretati nikakve tužbe.

“Naše ćerke su otišle na vašar, tamo su se upoznali. Koliko ja znam on ima i ženu i djete i poznat je po nasilničkom panašanju. Vukao je, prijetio i ona je morala sa njim da krene kući kod njega. Kada je druga ćerka došla kući toliko je bila uplašena da nam nije odmah rekla šta se dogodilo, kada sam ujutru ustao i vidjeo da je nema krenuo sam da je tražim” priča otac K.G.

Kako nezvanično saznajemo Dragan B. je djevojčicu cijelu noć držao u kući u Aleksincu gdje ju je navodno silovao. Roditelji nerado govore o incidentu jer su i sami uplašeni šta će se dogoditi ako nasilnik bude oslobođen.

“Naše dijete je istraumirano, trenutno je u školi i trudi se da vodi normalan život. Vodili smo je kod ljekara, ali bilo je šta je bilo. Mi se plašimo njega i osvete, nećemo protiv njega pokrenuti nikakvu prijavu, onako kako zakon kaže neka bude tako, mi smo mirni ljudi i nama takve stvari ne trebaju…” priča majka devojčice S.T.

Ona je dodala da zaista “ne zna kako je mogao da joj priča o braku”.

“Umjesto zabave, desila se katasrofa, naše dijete je pod neprekidnim strahom. U subotu je išla da ga prepozna kada su ga uhapsili, veoma je uznemirena od tad”, priča djevojčicina majka.

Nesrećna djevojčica odmah je prijavila silovanje koje se dogodilo 13. jula, a Dragan B. je tek u nedelju pronađen i uhapšen.

“Izdata je naredba za sprovođenje zbog sumnje da je izvršio krivično djelo silovanje maloljetne osobe. Oštećena u vrijeme izvršenja krivičnog dela nije imala ni 14 godina, njemu je određen pritvor do 30 dana” rekli su u Tužilaštvu.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više