Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Sahranjen ubijeni Ignjat Gajić: Na smrtovnici i ime ubice

Svirepo ubijeni Ignjat Gajić, kojeg je na monstruozan način ubio rođeni brat Bogdan, sahranjen je jučer na Novom Groblju u Šapcu.

Porodica se oglasila smrtovnicom. Ožalošćeni iz uže porodice nisu samo majka Tanja, otac Petar i najmlađi brat Vidak. Na spisku je, zajedno sa svima, i sam Bogdan (20), osumnjičen za monstruozno ubistvo brata.

Na smrtovnici se ne navodi da je Ignjat stradao u tragediji niti iznenada, već da je preminuo dana 19. 8. 2019. u 24. godini.

Prema dosadašnjim policijskim izvještajima, Bogdan je najprije tukao brata bokserom, a potom ga izbo nožem.

Tijelo je potom utovario na kolica i uputio se ka objektu ”Vodovoda”, u blizini njihove porodične kuće. Navodno je tamo već iskopao rupu u kojoj bi tijelo zakopao. Policijska patrola je primijetila Bogdana kako gura kolica, a i policajci su ostali nijemi nad prizorom koji su zatekli.

Šabačka policija je uhapsila Bogdana i, po nalogu tužilaštva, njemu je određen pritvor.

Srbijanski mediji pišu da je komšiluku teško saznati više detalja o zločinu. Skoro svi odmahuju rukom i šute, najčešće uz komentar da su oni bili zatvorena i čudna porodica, dok pojedini navode da ih ništa ne iznenađuje.

IZVOR: Avaz.ba

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više