Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Šest metaka u srpskog biznismena ispalio dugogodišnji saradnik!

Ranković je vlasnik više kompanija u Srbiji, među kojima su “Vital”, “Rubin” i TV Happy.

Beogradski biznismen Predrag Ranković Peconi (55) ranjen je sinoć u pucnjavi koja se dogodila u hotelu “Prag” u Beogradu. Napadač koji je ispalio hice na biznismena pobjegao je sa lica mjesta i policija traga za njim.

Ranković je vlasnik više kompanija u Srbiji, među kojima su “Vital”, “Rubin” i TV Happy.

Prema prvim informacijama, Ranković je zadobio šest prostrelnih rana u nogu. Čak je konstatovano da mu naprsla butna kost, ali i stopalo. Osim povreda zadobijenih u pucnjavi, Ranković je imao vidne povrede po glavi, kao i posjekotine po rukama, zbog čega se sumnja da je pucnjavi prethodila i tuča.

Peconi je za istim stolom sjedeo sa još nekoliko gostiju hotela, u trenutku došlo je do svađe. Jedan od ljudi za stolom tada je potegao pištolj i začula se pucnjava. Prema nezvaničnim informacijama, Peconija je ranio dugogodišnji saradnik.

Ministarstvo privrede Srbije je samo nekoliko sati prije pucnjave donijelo je odluku o poništavanju prodaje trećine akcija hotela Prag, javljaju agencije. Prodaja je navodno poništena kompaniji “Kopernikus sistemi”, jer je akcija tog hotela na Beogradskoj berzi dostigla značajno veću cijenu od one po kojoj su prodate. Sumnja se da je upravo to razlog ranjavanja biznismena Peconija.

Pratite nas! Društveni smo! FACEBOOK & TWITTER


Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više