Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Region u šoku zbog veze Milane (8) i Paše (13): Kače slike gdje se ljube, njena majka ih podržava, a neki komentari će vas zapanjiti!

Ukrajinu trese skandal pošto je policija počela da istražuje slučaj 8-godišnje blogerke Milane Mile Mahanec koja se zabavlja sa 13-godišnjim dječakom, takođe blogerom, uz potpuni blagoslov majke Darje.

Malena Mila ima skoro sedam milina pratilaca na platformi Likee, koja nalikuje TikToku, a popularna je među ruskom i ukrajinskom omladinom.

Nedavno je na Instagramu, u sada već izbrisanom postu, objelodanila da je stupila u romantičnu vezu sa 13-godišnjim blogerom Pašom Pelom iz Moskve.

“Paša i ja smo sada par”, napisala je djevojčica.

Oboje su na svojim storijima objavljivali fotografije na kojima se ljube, pa čak i spavaju u istom krevetu. Na jednoj fotografiji vidi se kako su zagrljeni, dok Milana pere zube i to samo u donjem vešu.

Majke ove djevojčice Darja na Instagramu je objasnila da nije imala problem sa vezom svoje kćerke, kao i da je to “njihov život i da oni sami moraju da shvate šta i kako”. Ova mama se zbog svega našla na udaru brojnih kritika i negativnih komentara, a neki čak idu dotle da zahtijevaju od vlasti da je procesuiraju i oduzmu starateljstvo.

“Milina mama Darja ima probleme u glavi. S.ksualizuje sopstveno dijete za novac. Ona ne shvata da pored djece i tinejdžera, ogroman broj komentara potiče od pe*ofila. Problem dječjih modela i djece koja učestvuju na takmičenjima za ljepotu oduvijek je bio karcinom šoubiznis industrije. Danas toj grupi pripadaju i djeca blogeri”, napisala je Ukrajinka Gerda Veber, jedna od najglasnijih kritičara cijelog slučaja. Oglasila se i advokatica Ana Maljar koja tvrdi da je Darja od “svoje kćerke, osmogodišnje djevojčice napravila zavodljivu ženu za perverznjake”.

I domaća javnost je zgrožena zbog majke koja podržava da njena kćerkica ima vezu i zarađuje.

Blogerka Mila – Screenshot

“Baš su slatki. Doduše na jedan potpuno poremećen i izopačen način. Al šta znaju djeca. Žrtve su vremena u kom žive. Ovo nije ništa. Biće još mnogo mnogo gore”, komentarišu ljudi. Ima i još bizarnih komentara podrške, poput “živjela ljubav”, “O ludog svijeta”, “Šta se zgražavamo,! A kod nas kao roditelji ne guraju djecu malu po modnim revijama gdje vrckaju obučeni kao veliki, a ?! A kod nas kao nema skolica glume gdje ih šminkaju i oblače kao velike…”, samo su neki od komentara na internetu, prenosi “Žena“.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više