Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Roditelji iz pakla: Jedno dijete zakopali, troje držali u kavezu

Par se u utorak pojavio na sudu putem video veze, a tereti ih se za zlostavljanje djece, otežano zanemarivanje djece te sakrivanja leša.

Stanovnike okruga Roan u državi Tennessee šokirao je slučaj ‘roditelja iz pakla’ koji su sistemski zlostavljali i zanemarivali četvero djece o kojima su skrbili, piše Knox News.

Michael Anthony Grey (63) i supruga Shirley Ann Grey (60) optuženi su za ubistvo, zlostavljanje i zanemarivanje djece nakon što je u dvorištu njihove kuće otkriven zakopan kostur djeteta, 15-godišnjak pronađen u podrumu, a još dvoje djece zavezano u žičanom kavezu za pse.

Nakon što su dobili obavijest da jedno od djece vozi motor, odlučili su otići do kuće Grayevih” – rekao je državni advokat Russell Johnson.

Par se u utorak pojavio na sudu putem video veze, a tereti ih se za zlostavljanje djece, otežano zanemarivanje djece te sakrivanja leša.

Michael Gray priznao je da je zapalio dijete za koje se procjenjuje da je bilo deset godina staro kad je umrlo 2017. te zanemarivao 15-godišnjeg tinejdžera koji je pronađen u žičanom kavezu bez vode i među životinjskim fekalijama, a navodno je u kavezu četiri godine.

Dijete je bilo zatvoreno u nedovršenom podrumu i nije imalo kontakta ni s kim izvan podruma, davali su mu samo male količine hrane, bijeli hljeb i malo vode” – navodi se u izvještaju. Drugo dvoje djece povremeno su držali u žičanom kavezu, a povremeno su ih puštali na slobodu.

Kostur je pronađen zakopan u vrtu u subotu i odvezen je na obdukciju.

U izvještaju također stoji da je djevojka bila zatvorena u podrumu, ali umrla je u roku od nekoliko mjeseci, a tijelo je u početku bilo spremljeno u kartonsku kutiju. Dvoje dvoje djece povremeno je bilo zaključano unutar kaveza u podrumu, kao i u posebno izgrađenoj betonskoj sobi ispod stuba, navodi se u dokumentima.

Graysi nisu biološki roditelji djece, ali imali su zakonsko skrbništvo nad njima.

Državni tužitelj, Russell Johnson, izjavio je da predviđa daljnje optužbe i da” još ima još forenzičkih dokaza koje istražitelji i forenzički stručnjaci trebaju analizirati, a koje će tužitelji ipak morati pregledati” – kazali su iz ureda Johnsona, prenosi “Fokus“.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više