Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Samoubistvo vješanjem u zgradi Opće bolnice Tešanj

Muškarac inicijala S. R. izvršio je danas samoubistvo vješanjem u zgradi Opće bolnice u Tešnju, potvrdila je za bhdijaspora.net Aldina Alić portparolka MUP-a ZDK.

Podsjetimo, S. R. (61) iz Kraševa aktivirao je ručnu bombu u Doboj Jugu prije nekoliko dana i ubio suprugu Z. R. (61), nakon čega je pokušao samoubistvo.

On je tom prilikom zadobio tešku povredu ruke, a sebi je nožem nanio i nekoliko povreda na stomaku.

U pokušaju samoubistva spriječio ga je komšija.

Navodno je do nesreće došlo nakon bračnih razmirica.

Odvezao sam dijete u školu. Kada sam se vratio i ostavio auto ispred kuće, začuo sam prasak. Mislio sam da je na obližnjoj benzinskoj pumpi eksplodirala guma od kamiona. U međuvremenu sam vidio da iz garaže kuće u kojoj se desila nesreća izlazi dim. Primijetio sam čovjeka ispred garaže koji drži nož u ruci i zabada ga sebi u stomak. Pritrčao sam do njega i letvom pokušao da mu izbijem nož iz ruke. Kad mi je zaprijetio da ima još jednu bombu i da će je aktivirati, ja sam se izmaknuo. Počeo je ubrzo jaukati i vikati upomoć. Ubrzo je došla policija“, ispričao je nakon aktiviranja bombe Nihad Mešić, kojeg su novinari zatekli na licu mjesta.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više