Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Senka Kurt objavila akt u kojem Sebija demantuje svoju današnju izjavu da nije bila na specijalizaciji u Zagrebu

Poznata bh novinarka Senka Kurt objavila je na svom Facebook profilu akt koji je svojevremeno lično potpisala Sebija Izetbegović. Sebija u njemu jasno kaže da je na specijalizaciju primljena 1. marta 1990. godine, a da je u toku specijalizacije godinu dana provela na Klinici “Sveti duh” u Zagrebu.

Podsjetimo u svojoj današnjoj izjavi za N1 televiziju Izetbegović je negirala navode da je bila na specijalizaciji u Zagrebu.

Nijedan dio specijalizacije nisam radila u Zagrebu. Dio boravka u Zagrebu je bio prijedlog profesora Šimića da vrijeme koje sam zbog bolesti provodila Zagrebu – kad se osjećam dobro – provedem učeći na Klinici. To nije uopće pridodato mojoj specijalizaciji, ne ulazi u moju specijalizaciju; riječ je o edukaciji koju sam sticala da ne bih gubila vrijeme. Zagreb nije uopće mjesto moje specijalizacije, provela sam je na Kliničkom centru na ginekološko-akušerskoj klinici u Sarajevu dobila sam je 1992. godine u firmi Velefarmacija”, rekla je profesorica Izetbegović.

Pogledajte šta je još tada svojeručno potpisala.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više