Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Snimak šokirao Srbiju: Majku pred kćerkom nasilno izbacili iz stana

Snimak na kome žena vrišti i urla u holu jedne stambene zgrade ispred stana, dok je nepoznati muškarac izbacuje, potresao je danas korisnike društvenih mreža u Srbiji.

Nije jasno ko je kamerom zabilježio cjelokupan incident, ali, sudeći po snimku, maltretiranju žene svedočilo je i njeno dijete, budući da se u pozadini bespomoćno čuje dozivanje “Mama, mama”.

Na snimku se jasno može videti kako ženu muškarac nasilno izbacuje iz stana, dok ona zove policiju, na šta se muškarac u plavoj jakni ne obazire i govori joj da “slobodno pozove, jer su ušli u njihov stan i sad hoće da ih istjeraju”.

Ne mogu da izađem u spavaćici napolje” – može se čuti na snimku kako žena govori povišenim tonom, dok dijete sve vrijeme stoji nadomak nje i snima.

Kako “Blic” saznaje, incident se dogodio u jednoj stambenoj zgradi na Voždovcu.

Prema našim saznanjima, u Drugom osnovnom tužilaštvu podnijeta je prekršajna prijava protiv muškaraca sa snimka koji su izbacili ženu iz stana. Policija je dobila prijavu i izašla na lice mjesta.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više