Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

ŠOKANTNO! Bivšoj partnerici svezao uže oko vrata i vukao automobilom kroz grad

Njemačka javnost je u šoku nakon zločina koji se dogodio u nedjelju navečer u sjevernonjemačkom Hamelnu kada je 38-godišnji Kurd Nuretin B. vukao automobilom kroz središte mjesta svoju bivšu 28-godišnju partnericu i pritom joj nanio ozljede opasne po život

“Osumnjičeni je svoju deset godina mlađu bivšu partnericu svezao užetom oko vrata i vukao 250 metara kroz središte Hamelna” – priopćila je policija koja još uvijek istražuje pozadinu ovog nesvakidašnjeg zločina.

28-godišnja Kader K. se nakon nekoliko operacija još uvijek nalazi u životnoj opasnosti. Policija polazi od toga da je pozadina ovog zločina sukob bivših partnera oko zajedničkog sina.

No istodobno su, s obzirom na to da počinitelj i žrtva pripadaju različitim kurdskim klanovima koji su se već i prošlosti otvoreno sukobljavali ne obazirući se na policiju, poduzete “mjere opreza” kako bi se spriječili novi sukobi.

Sindikati policije već godinama upozoravaju na kurdske i libanonske klanove koji ne priznaju nadležnost policije, nego sukobe rješavaju izvan njemačkog pravnog sustava.


 

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više