Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Solidarnost u najtežim trenucima: Pekara iz Doboja snizila cijenu hljeba do daljnjeg

Epidemiološka situacija u našoj zemlji sve je teža, svakodnevno sve više naših sugrađana je zaraženo, nažalost i broj onih koji umiru sve je veći.

Ekonomska situacija je zbog koronavirusa sve teža, sve je više ljudi bez posla, plate su smanjene.

U svakoj krizi, kada je ljudima najteže pojave se pojedinci u našem društvu koji svojim primjerom pokažu da trebamo ostati ljudi, pobrinuti se za naše komšije. prenosi “Radiosarajevo“.

Tako je i pekara i Doboja, po drugi put od početka pandemije odlučila da smanji cijenu hljeba i na taj način pomogne cijeloj svojoj zajednici.

“Zbog novonastale situacije izazvane koronavirusom pekara “Aljo ” je donijela odluku da cijenu hljeba spusti 0.80 KM u periodu od 23. marta 2021. godine do daljnjeg.

Ako se ovako stanje sa koronavirusom nastavi pekara “Aljo” će biti uz svoj narod u narednom periodu”, piše u obavještenju.

Podsjećamo, oni su prošle godine u periodu od 25. marta do 31. marta snizili cijenu hljeba na 0.70 KM, uz istu poruku da će biti uz svoj narod.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više