Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Sramota sa Univerziteta u Tuzli: Online platforma donirana, studenti nemaju nastavu do daljnjeg

Nova akademska godina na Univerzitetu u Tuzli počela je 12. oktobra 2020. godine i tada su mnogobrojni studenti ovog Univerziteta bili obaviješteni da će nastavu slušati kombinovano, u kabinetima, ali i na zvaničnoj platformi Univerziteta.

Ukoliko danas pokušate pristupiti zvaničnoj platformi, dočekat će vas poruka: ,,donacija usluge od godina dana je istekla”.

Studenti su se obratili i našem portalu i poručili su kako je nastava obustavljena 10. marta 2020. godine, a platforma uspostavljena tek početkom maja.

,,Zašto platforma nije odmah puštena u rad od kraja marta kada je donacija uručena i zašto iz rektorata niko nije razmišljao o produženju saradnje i normalnom funkcionisanju jedinog načina izvođenja nastave”, pitaju studenti.

Ostaje da vidimo kako će se riješiti ova situacija u Tuzli, a studenti su do daljnjeg bez platofrme na kojoj slušaju nastavu, prenosi “Crna Hronika“.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više