Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Sukob mišljenja zbog ,,Muhabeta s Razom”: Smeta mu da nosim haljinice, a stalo mi je do njeg

Facebook stranica “Muhabet s Razom” svakodnevno ima sve više i više pratitelja. Njena autorica je Razija Čolaković iz Brčkog, a osim što se sjajno zabavlja sa svojim pratiteljima, mualima je, kolumnistica, spisateljica i majka dvoje djece, piše portal Crna Hronika.

Ono što je interesantno jeste da je Razija žena koja nosi hidžab, no to ne predstavlja problem da je prate osobe različitih vjerskih i nacionalnih pripadnosti. Kaže da se na “Muhabetu” okupljaju i borave ljudi s dušom, a duše kako kažu nemaju ni boju, ni vjeru, ni naciju.

Kaže da je svaka konstruktivna kritika dobrodošla, no na svojoj Facebook stranici ne dozvoljava “strašne uvrede”, to ne dozvoljava nikome.

Upravo se po društvenim mrežama dijele uvrede na račun Razije koja je na svom Instagram profilu komentarisala jedno od postavljenih pitanja, javlja portal Crna Hronika.

,,U vezi sam i sve je super samo je on povucen vjeri smeta mu da nosim haljinice astalo mi je do njeg.

Ne popustaj! To si ti! Dakle upoznao te je takvu. Nisi pokrivena. Nosis haljinice i sta vec hoces…

Ako mu ne pase, neka trazi sta mu pase.

Danas mu smeta haljinica, sutra ce biti nesto drugo i tako ce te pokusati mijenjati… dok jednom ne shvatis da si nesretna. Treba da te prihvati a ne mijenja!”

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više