Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Svatovi se potukli jer je mlada odlučila zadržati svoje prezime

U Leskovcu (Srbija) nedavno je došlo do tučnjave svatova samo iz razloga što je mlada odlučila da pored suprugovog zadrži i svoje prezime

Incident među svatovima dogodio se u poznatom leskovačkom restoranu nakon što je mlada matičaru saopštila da zadržava svoje prezime i na njega dodaje suprugovo, piše Jugomedia.rs.

“Kurvo!”, začulo se nakon mladine odluke iz dubine sale, a tu pogrdnu riječ izgovorio je lično njen svekar.

Po riječima muzičara koji su zabavljali goste, na veselju ništa više nije bilo isto.

“Koliko je bilo neprijatno, toliko je bilo i smiješno jer je riječ o uglednim gradskim porodicama. Obje imaju pedigre uspješnih leskovačkih privrednika”, ispričali su muzičari.

“Kada je svekrva tašti u jeku svađe rekla: Glupa kurvo! – ova joj je odgovorila: A, što sam glupa?, nakon čega je nastao opšti smijeh u dvorani”, prepričava basista u svadbarskom bendu, a njegovu priču potvrdili su i konobari i neki od svatova.

Nažalost, nije se završilo samo na svađi, već je nekoliko sati kasnije sve kulminiralo sveopštom tučnjavom svatova, pa je slavlje dvoje mladih ljudi nasilno završeno.


Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više