Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Svetlana Cenić otkrila identitet djevojke koja je slala poruke sa derneka u Mostaru

Nakon što djevojka koja je iz Sarajeva otišla na dernek u Mostar nije reagovala na komentar profesorice Svetlane Cenić i nije uputila izvinjenje javnosti profesorica je odlučila otkriti njen identitet.

– Nagovore Merimu da u okruženju elitne hrvatske mladeži pošalje provokativnu poruku Sarajevu. Vrijedi li to plaćenog pića, ne znam. Pri tome, nikakve mjere zaštite u vrijeme pandemije, ništa razmak. Strahovit poraz cijelog društva, na svu bahatost vlasti dok se borimo za život – poručila je Svetlana Cenić.

Podsjećamo, proteklog vikenda je u Sarajevu na snazi bio djelimični lockdown u cilju suzbijanja širenja koronavirusa od kojeg je svakim danom sve više zaraženih u Sarajevu, ali i BiH. Lockdown se uglavnom odnosio na privredne subjekte, te nisu radili ugostiteljski objekti i tržni centri.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više